Zoek Je Bedrijfswagen Logo
Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagens Leasen Dealers Over ons Nu adverteren


Deba Bedrijfswagens B.V.

DEBA is een echt familiebedrijf, met trotse en betrokken mensen. In 1980 begonnen als kleine dorpsgarage en inmiddels gegroeid tot 3 vestigingen en hoofddealer voor de merken IVECO en FIAT Professional voor de regio West-Brabant en Zeeland. Eén ding is zeker niet veranderd in de afgelopen 38 jaar ; onze service !

Onze missie is om de beste transportoplossing te bieden in zowel product als diensten, waarbij Kwaliteit, Service en Betrouwbaarheid boven aan staan. Bij de vestigingen in Etten-Leur, Bergen op Zoom en Kapelle zorgen in totaal 65 deskundige en betrokken medewerkers voor de mobiliteit van onze klanten, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Om onze klanten maximaal te ontzorgen, kiezen wij altijd voor de service die past in dat tijdbeeld. Of dit connected vehicles, elektrische voertuigen, of al uw contactmomenten in de toekomst via het internet; wij zullen altijd ontwikkelen naar wat de markt van ons verwacht. Wij bieden dan ook een full service concept: advies, verkoop, service, verhuur, lease, schadeherstel en maatwerk oplossingen. Dankzij het zeer brede modelgamma van FIAT Professional en IVECO kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. Ook voor service aan campers en trailers is DEBA hét adres.

Deba Bedrijfswagens B.V.

Vossendaal 21-23
4877 AA Etten-Leur
076 50 34 960
verkoop@deba-trucks.com

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 17:30 Zaterdag 08:00-12:30 uur Zondag gesloten


Back to Top
Meer dan 140 aangesloten dealers


Dealer Autobedrijf Enting B.V.
Dealer Hans Deckers
Dealer Rene Dormans Bedrijfswagens B.V.
Dealer Van Mourik Trucks B.V.
Dealer Autobedrijf Rolf Coolen
Dealer Autobedrijf Hazet B.V.

Dealer in de buurt