Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagens Leasen Dealers Over ons Nu adverteren

Disclaimer

Disclaimer tekst

Disclaimer

Copyright 2009-2013 door Zoekjebedrijfswagen.nl

Disclaimer 

De informatie getoond op www.zoekjebedrijfswagen.nl is met zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie gepubliceerd op deze site onvolledig en/of onjuist is. Zoekjebedrijfswagen.nl kan hiervoor niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gesteld worden.

Zoekjebedrijfswagen.nl is niet aansprakelijk voor door derden op Zoekjebedrijfswagen.nl geplaatste informatie zoals; mededelingen, prijzen, uitvoeringen en productspecificaties. Tevens is Zoekjebedrijfswagen.nl niet aansprakelijk voor de gevolgen van verrichte transacties via de site. Bij twijfel of constatering over de onjuistheid van de gegevens adviseren wij u contact op te nemen met de aanbieder van de bedrijfswagen. Zoekjebedrijfswagen.nl of een van haar partners is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de schade die direct of indirect ontstaat door gebruik van de informatie die u ontleent aan Zoekjebedrijfswagen.nl.

Op de website van Zoekjebedrijfswagen.nl staan links naar andere sites. Zoekjebedrijfswagen.nl  is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe sites.

Met het plaatsen van inhoud op de site geeft u Zoekjebedrijfswagen.nl het recht om de verstrekte informatie te publiceren, en door te publiceren naar o.a. Ros Finance. Indien door derden geplaatste informatie in strijd is met de advertentie richtlijnen, behoudt Zoekjebedrijfswagen.nl zich het recht voor om zonder opgave van redenen deze informatie te verwijderen.

Zoekjebedrijfswagen.nl zet zich in om de website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. Dit geldt ook voor eventuele vervolgschade.

De naam Zoekjebedrijfswagen.nl en bijhorende logos zijn geregistreerde handelsmerken waar copyright op rust. Alle andere productnamen, bedrijfsnamen en logos zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Back to Top
Meer dan 143 aangesloten dealers


Dealer Bestelbus.nl
Dealer Pijffers Bedrijfswagens
Dealer Den Engelsen Bedrijfswagens
Dealer Jan Blonk
Dealer Ensing Rolstoelbussen BV
Dealer Bedrijfswagens Twente

Dealer in de buurt