Zoek Je Bedrijfswagen Logo
Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagens Leasen Dealers Over ons Nu adverteren


Autobedrijf Schepens V.O.F.

Autobedrijf Schepens draait alweer een tijdje mee in de autowereld. Vanaf 2005 zijn we in de avonduren begonnen, naast onze dagelijkse werkzaamheden.

Dit werd al snel een succes. In 2007 konden we garage Verbruggen uit Maarheeze overnemen. De eerste jaren hebben we samen met Bert Verbruggen de garage gerund, om zo de klanten te laten "wennen" aan een nieuwe eigenaar. Even later gaf Bert aan, liever van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten.

Daar zijn wij meteen op ingesprongen en zo is Wim Knippenberg bij ons in dienst getreden als 1e monteur. Door diverse cursussen te hebben gevolgd en APK trainingen te hebben behaald, is hij uitgegroeid tot specialist in alle merken auto's. Ook bij hem kunt u terecht met al uw vragen over uw auto. Inmiddels heeft hij ook de training Diesel Specialist evenals de training airco en Hybride auto's met succes afgerond.?

De keuze van overname bleek een gouden zet en al snel groeide onze klantenkring. Hierdoor kwamen er plannen voor nieuwbouw. Eind 2011 waren alle papieren en vergunningen gereed, zodat de bouw gestart kon worden. We hadden een stuk bouwgrond gekocht naast ons voormalige pand. Fijn voor de klant, die ons zo weer makkelijk kon vinden. Terwijl de werkzaamheden in het oude pand doorgingen, konden we zo ook de vooruitgang in de nieuwbouw goed volgen. In Maart 2012 is de start van de bouw begonnen, en medio Augustus was de nieuwbouw gereed.

Autobedrijf Schepens

Rondven 15
6026 PX Maarheeze
0495-593345

Openingstijden Verkoop

Ma – Do: 8:15 – 12: 00 uur 12:30 – 18:00 uur
Vrij: 8:15 – 12:00 uur 12:30 – 17:30 uur
Zat: 9:00 – 12:00 uur.


Citroen Berlingo 1.6 BlueHDI | Airco | Camera | Marge | Schuifdeur
Back to Top
Meer dan 140 aangesloten dealers


Dealer Auto Bijlsma
Dealer Van Dun Bedrijfswagens
Dealer Zeeland Bedrijfswagens
Dealer van den Hurk bedrijfswagens B.V.
Dealer Kareltrans Bedrijfswagens B.V.
Dealer Autobedrijf ARN

Dealer in de buurt