Zoek Je Bedrijfswagen Logo
Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagens Leasen Dealers Over ons Nu adverteren

Over ons

Introductie

Zoekjebedrijfswagen.nl is opgericht door Vissinga Automotive en ontstaan uit de vraag naar een advertentieplatform van nieuwe en tweedehands bedrijfswagens op de Nederlandse markt.

Onze missie is om u een betrouwbare website te bieden waar een up to date aanbod van bedrijfswagens opstaat. Wij hebben met elke partner een live feed, dus elke bedrijfswagen op zoekjebedrijfswagen.nl is ook daadwerkelijk nog aanwezig bij onze partner.

Iedere partner ondergaat een grondige controle, voordat we de bedrijfswagens publiceren. Dit leidt tot een betrouwbaar aanbod van beschikbare bedrijfswagens, bij partners die aan de kwaliteitseisen van ons voldoen. Iedere partner beschikt over een eigen informatiepagina met bijvoorbeeld openingstijden, het adres en een bedrijfslogo.

Beschrijving

Zoekjebedrijfswagen.nl: is de occasion portal/website voor de koop en verkoop van nieuwe en tweedehandse bedrijfswagens. Een complete website voor smartphone, tablet en desktop met responsive techniek. Met een fris design gericht op visueel zoeken. Jouw bedrijfswagen, zo gezocht en gevonden! Dat is onze drive!

Bedrijfswagens adverteren

Adverteren met uw bedrijfswagens is op dit moment geheel gratis en alleen mogelijk voor dealers, handelaren en autobedrijven. Om de kwaliteit op onze website te waarborgen laten we alleen klanten toe die door ons gecheckt zijn.

Een koppeling met uw software provider is mogelijk. Deze kunt u zelf bij uw provider aanvinken/aanvragen.

Klantenservice

Heeft u een vraag over de diensten van Zoekjebedrijfswagen.nl, een verbeterpunt of opmerking stuur dan gerust een e-mail naar info@zoekjebedrijfswagen.nl. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen antwoord te geven.

Klachten

Bij Zoekjebedrijfswagen.nl staat de klant voorop. Wij proberen het voor u zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis. Heeft u klachten dan kunt u altijd een e-mail sturen naar klachten@zoekjebedrijfswagen.nl. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen uw klacht te behandelen

Browser

Het team van Zoekjebedrijfswagen.nl raadt de browser Google Chome aan. Het is gratis te downloaden op: http://www.google.com/chrome?hl=nl

Meer informatie


Privacy statement Disclaimer
MAN TGE 5.180 kipper

MAN TGE
5.180 kipper

 • 90.685Km
 • 2019-8
 • 0 pk
 • Handgeschakeld
 • Back to Top
  Meer dan 140 aangesloten dealers


  Dealer Bestelbus.nl
  Dealer Rumpff Trading
  Dealer USA-CARS RAVENSTEIN
  Dealer Lenferink Bedrijfswagens - Almelo
  Dealer Bedrijfswagens Schagen
  Dealer Kleyweg Bedrijfsauto\'s B.V.

  Dealer in de buurt