Zoek Je Bedrijfswagen Logo
Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagens Leasen Dealers Over ons Nu adverteren


De Mol

Welkom bij het grootste occasion centrum van Almere. Auto de Mol is een jong en dynamisch bedrijf wat zich toelegt op de in en verkoop van gebruikte autos. Auto de Mol is opgericht in 2004 en inmiddels uitgegroeid tot het grootste occasion centrum van Almere en omgeving. Het doel van Auto de Mol is klantgericht te werk gaan en het verlenen van goede service tegen scherpe verkoop en inruil prijzen.

Ons aanbod bestaat gemiddeld uit 100 occasions van goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Ons netwerk bestaat uit een taxatie systeem, dealers, en lease maatschappijen wat ons in staat stelt om goede kwaliteit te leveren. Veel van de autos vinden hun weg via internet en worden dan ook door het hele land gekocht en verkocht.

Bij Auto de Mol staan we voor kwaliteit. Hierdoor kunnen ook de meeste autos die u bij ons koopt verkocht worden inclusief 3, 6, 12 of 24 maanden garantie. Wij zijn in samenwerking met de grootste garantie organisatie van Nederland ( AUTOTRUST ) heeft u vragen over het afsluiten van garantie belt u dan onze verkoper deze geeft alle informatie die u nodig heeft.

Auto de Mol

Bakkenzuigerstraat 2
1333 HA Almere
Telefoon: 036-7603150

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 13:30 -17.30
Zaterdag 12.00 -16.00
Zondag geslotenBack to Top
Meer dan 140 aangesloten dealers


Dealer Amulet Auto\'s bv
Dealer Meints Autos B.v.
Dealer Blue Bedrijfswagens
Dealer AutoVerkleij
Dealer Van Hunnik Trucks en Vans B.V.
Dealer Hulshof Trading

Dealer in de buurt