Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagen kopen Bedrijfswagen leasen Getest Nieuws Dealers Over ons Contact Nu adverteren

Dealer V.d Heuvel Bedrijfswagens
Dealer Rumpff Trading
Dealer Nijwa
Dealer Overmeer Bedrijfswagens
Dealer Amulet Auto\'s bv
Dealer Santing Vans

Renault bedrijfswagens

Renault bedrijfswagen kopen?

U wilt een Renault bestelauto kopen? Zoek, vergelijk en koop de beste bedrijfsauto occasion van Renault die bij jou past! Wij presenteren een actueel en betrouwbaar aanbod van Renault bedrijfswagens occasions en nieuwe. Het vergelijken gaat gemakkelijk door onze zoekmachine. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op Master, Trafic of Kangoo. Vergelijk en zoek hieronder de beste Renault bedrijfsauto die bij u past!

Hieronder ziet u het aanbod Renault bedrijfswagens:

Renault Master T35 2.3dCi L3H2 BAKWAGEN MOTORSCHADE
Renault Trafic 1.6 dCi T29 L2H1 DC AC
Renault Trafic 1.6 DCI dubbele cabine 6 per
Renault Master 2.3 DCI
Renault Master 35 2.3 DCI frigo
Renault Master T35 2.3dCi Bakwagen + Laadklep Airco, dakspoiler, zijdeur, navigatie, cruisecontrol
Renault Trafic 1.6 DCI 125 pk Dub/Cab Navi, 2x Schuifdeur, Camera Ruim 9.000,- KORTING, Hoe kan dit?????
Renault Trafic 1.6 DCi 125 pk Dubbel Cabine Navi, 2x Schuifdeur, Pack Securite, Ruim 9.000,- voordeel
Renault Master 2.3 DCI 125pk Koelwagen 220V Dag/Nacht Airco L2H2 7m3 Airco
Renault Master T35 2.3 dCi 125pk Bakwagen met laadklep (topklep) 08-2016
Renault Master T35 2.3 DCI 130pk E6 Bakwagen met laadklep 03-2017
Renault Trafic 2.0 dCi T29 L2H1 DC Eco Black Edition Dub Cabine Navi Airco Cruise Boekjes Nap
Renault Master 2.3 DCi / L2H2 / 1e EIG. / WERKPLAATS / INRICHTING / TREKHAAK / STANDKACHEL / CRUISE / AIRCO / SERVICE AUTO
Renault Master 2.3 dCI 130pk Bakwagen 100kg Laadklep Navi AC L4H1 20m3 Airco Cruise
Renault Trafic 1.9 dCi Dubbele Cabine L2/H1 Airco Lang
Renault Master 2.3 DCI 150PK bakwagen laadklep airco
Renault Trafic 1.9 DCI * L1H1 * Bestel * Trekhaak * Nette bus..
Renault Master T35 2.3 dCi 164 PK / L3H3 / 1e EIG. / CAMERA / NAVI / CRUISE / AIRCO / PDC
Renault Master 35 2.3 DCI frigo!
Renault Mascott 150.35 trekker dc!
Back to Top
THE END...

Bedrijfswagen occasions van Renault

De advertenties van Renault op zoekjebedrijfswagen.nl worden enkel en alleen geplaatst door erkende dealers. Hierdoor wordt de kwaliteit van de aflevering en verkoop van de bestelbus te allen tijde gewaarborgd. De bedrijfswagens van Renault zijn erg populair. Het occasionaanbod van Renault is groot. Het gewenste model in de gewenste kleur is zo gevonden. Populaire modellen zijn de Renault Master, Traffic en de Kangoo. Ieder model is weer onder te verdelen in verschillende types zoals bijvoorbeeld de Renault Master L2H2. L2H2 staat voor ‘Lengte 2 Hoogte 2’. Een bestelauto kopen via zoekjebedrijfswagen.nl is zo gepiept. Door de makkelijke zoekmachine heb je de gewenste bedrijfswagen occasion zo gevonden. De overzichtelijke opmaak van de advertenties maakt het zeer eenvoudig het gehele aanbod bedrijfswagen te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om via de financial lease calculator u maandelijkse bedrag te berekenen als u ervoor kiest om een bestelbus te leasen.

Ruime keuze Renault bedrijfswagens

De bedrijfswagens van Renault zijn onder te verdelen in 3 verschillende modellen. De Renault Kangoo is een kleine bestelauto. Dit model bedrijfswagen werd in 1997 geïntroduceerd als bestelauto. De Renault Traffic zit tussen de Renault Kangoo en de Renault Master in. Dit model is in 2001 in samenwerking met Opel ontwikkeld. Het uiterlijk van de bedrijfswagen laat dit ook zien. De Traffic is leverbaar met dieselmotoren die in vermogens varieren tussen de 90 en 140 pk. Het grootste model bedrijfswagen van Renault is de Master. Dit model is net zoals de Traffic in samenwerking met Opel ontwikkeld. De Master is verkrijgbaar in drie hoogtes en vier lengtes en is zowel als bestelwagen, platformcabine en personenbus te bestellen.

Nieuwe of tweedehands bedrijfswagens van Renault

De keuze voor een tweedehands of nieuwe bedrijfswagen wordt gemaakt op basis van prijs, gebruik en leeftijd. Als bedrijfswagen voor bijvoorbeeld een schilder- of bouwbedrijf is een bedrijfswagen occasion van Renault een goede keuze. Doordat dealers vaak beschikken over onderhoud en kilometerstand historie weet men direct wat er aan een bestelwagen gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. De meeste bedrijfswagens bezitten over een N.A.P. dit staat voor Nationale Auto Pas. Bij bedrijfswagens voorzien van een N.A.P weet je zeker dat de kilometerstand klopt. Een nieuwe Renault bedrijfswagen brengt ook veel voordelen met zich mee. Bij de aanschaf van een nieuwe bestelauto zit fabrieksgarantie en heeft u het voordeel van een zeer lage afschrijving. Het is belangrijk om te kijken wat voor u het beste is. Wilt u een bestelauto kopen van Renault, zoek deze dan via zoekjebedrijfswagen.nl.

Vergelijkbare merken bedrijfswagens

Op Zoekjebedrijfswagen.nl wordt een compleet overzicht van bedrijfswagens aangeboden. Alle gewenste merken en modellen zijn in een paar klikken te vinden. Vergelijkbare merken van Renault zijn Ford, Mercedes, Volkswagen, Peugeot en Citroen.