Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagen kopen Bedrijfswagen leasen Getest Nieuws Dealers Over ons Contact Nu adverteren

Dealer Van der Weijden Bedrijfsauto\'s
Dealer Autobedrijf Hendriks
Dealer Autobedrijf Brunveld
Dealer Auto uniek
Dealer Santing Vans
Dealer van Vliet bedrijfswagens

Renault bedrijfswagens

Renault bedrijfswagen kopen?

U wilt een Renault bestelauto kopen? Zoek, vergelijk en koop de beste bedrijfsauto occasion van Renault die bij jou past! Wij presenteren een actueel en betrouwbaar aanbod van Renault bedrijfswagens occasions en nieuwe. Het vergelijken gaat gemakkelijk door onze zoekmachine. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op Master, Trafic of Kangoo. Vergelijk en zoek hieronder de beste Renault bedrijfsauto die bij u past!

Hieronder ziet u het aanbod Renault bedrijfswagens:

Renault Trafic 1.6 dCi T29 L2H1 VERLENGD 2 x SCHUIFDEUR AC NAVI CRUISE
Renault Master 2.3 dCI 136pk Bakwagen 1000kg Laadklep Dubbellucht Navi Airco L4H1 20m3 Airco Cruise
Renault Master 2.3 dCi L2H2 / Airco / Trekhaak / Imperiaal / PDC
Renault Trafic 1.6dCi 145pk L2H1 Airco, 2x zijdeur, navigatie, cruisecontrol, trekhaak, pdc
Renault Trafic 2.0 dCi T29 L2H1 Générique * 2007 * Airco * 6 Bak * Airbag * Elek Ramen * Stuurbekr *
Renault Trafic 1.6 dCi T29 L1H1 Turbo2 Energy
Renault Trafic 1.9 dCi T29 100PK L2H1 Airco Dealer onderhouden
Renault Master 2.3 dci 125 platform/cab
Renault Trafic 1.6 dCi 85kw 116pk T29 Imperiaal - Navi - Trekhaak
Renault Master T35 2.3 dCi 145 pk L2H2 NAVI/ DEALER OND. Airco/Cruise/PDC/Inrichting
Renault Master BAKWAGEN LOWLINER VERKOOPWAGEN MET LAADKLEP MEUBELBAK
Renault Trafic 2.0 dCi 90pk L1H1 / Dubbele Schuifdeur / Inrichting
Renault Trafic 2.0 dCi 90pk L2H1 Générique / Marge / Trekhaak
Renault Trafic 2.0dCi 115PK L2/H1 Airco
Renault Master 2.3dCi 136PK Dubbele Cabine L2/H2 Airco
Renault Trafic 2.0dCi Airco + Inrichting
Renault Trafic 1.6 dCi T27 AIRCO 3 ZITS NAVI CRUISE CONTROL
Renault Kangoo Express 1.5 dCi AIRCO SCHUIFDEUR NAVI PDC CRUISE
Renault Master 2.3 dCi 130PK Dubbel Cabine Airco Cruise Trekhaak Euro6 L2H2 8m3 Airco Dubbel cabine Trekhaak Cruise
Renault Master 2.3 dCi 130PK Airco Cruise Control Nwe model L3H2 12m3 Airco Cruise
Back to Top
THE END...

Bedrijfswagen occasions van Renault

De advertenties van Renault op zoekjebedrijfswagen.nl worden enkel en alleen geplaatst door erkende dealers. Hierdoor wordt de kwaliteit van de aflevering en verkoop van de bestelbus te allen tijde gewaarborgd. De bedrijfswagens van Renault zijn erg populair. Het occasionaanbod van Renault is groot. Het gewenste model in de gewenste kleur is zo gevonden. Populaire modellen zijn de Renault Master, Traffic en de Kangoo. Ieder model is weer onder te verdelen in verschillende types zoals bijvoorbeeld de Renault Master L2H2. L2H2 staat voor ‘Lengte 2 Hoogte 2’. Een bestelauto kopen via zoekjebedrijfswagen.nl is zo gepiept. Door de makkelijke zoekmachine heb je de gewenste bedrijfswagen occasion zo gevonden. De overzichtelijke opmaak van de advertenties maakt het zeer eenvoudig het gehele aanbod bedrijfswagen te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om via de financial lease calculator u maandelijkse bedrag te berekenen als u ervoor kiest om een bestelbus te leasen.

Ruime keuze Renault bedrijfswagens

De bedrijfswagens van Renault zijn onder te verdelen in 3 verschillende modellen. De Renault Kangoo is een kleine bestelauto. Dit model bedrijfswagen werd in 1997 geïntroduceerd als bestelauto. De Renault Traffic zit tussen de Renault Kangoo en de Renault Master in. Dit model is in 2001 in samenwerking met Opel ontwikkeld. Het uiterlijk van de bedrijfswagen laat dit ook zien. De Traffic is leverbaar met dieselmotoren die in vermogens varieren tussen de 90 en 140 pk. Het grootste model bedrijfswagen van Renault is de Master. Dit model is net zoals de Traffic in samenwerking met Opel ontwikkeld. De Master is verkrijgbaar in drie hoogtes en vier lengtes en is zowel als bestelwagen, platformcabine en personenbus te bestellen.

Nieuwe of tweedehands bedrijfswagens van Renault

De keuze voor een tweedehands of nieuwe bedrijfswagen wordt gemaakt op basis van prijs, gebruik en leeftijd. Als bedrijfswagen voor bijvoorbeeld een schilder- of bouwbedrijf is een bedrijfswagen occasion van Renault een goede keuze. Doordat dealers vaak beschikken over onderhoud en kilometerstand historie weet men direct wat er aan een bestelwagen gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. De meeste bedrijfswagens bezitten over een N.A.P. dit staat voor Nationale Auto Pas. Bij bedrijfswagens voorzien van een N.A.P weet je zeker dat de kilometerstand klopt. Een nieuwe Renault bedrijfswagen brengt ook veel voordelen met zich mee. Bij de aanschaf van een nieuwe bestelauto zit fabrieksgarantie en heeft u het voordeel van een zeer lage afschrijving. Het is belangrijk om te kijken wat voor u het beste is. Wilt u een bestelauto kopen van Renault, zoek deze dan via zoekjebedrijfswagen.nl.

Vergelijkbare merken bedrijfswagens

Op Zoekjebedrijfswagen.nl wordt een compleet overzicht van bedrijfswagens aangeboden. Alle gewenste merken en modellen zijn in een paar klikken te vinden. Vergelijkbare merken van Renault zijn Ford, Mercedes, Volkswagen, Peugeot en Citroen.