Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagen kopen Bedrijfswagen leasen Getest Nieuws Dealers Over ons Contact Nu adverteren

Dealer Auto de Mol
Dealer Autoroels
Dealer Volvo Used Truck Center
Dealer Veenhuizen Bedrijfsauto\'s B.V.
Dealer Autobedrijf Andre Tijink
Dealer Bedrijfswagencentrum Eindhoven

Renault bedrijfswagens

Renault bedrijfswagen kopen?

U wilt een Renault bestelauto kopen? Zoek, vergelijk en koop de beste bedrijfsauto occasion van Renault die bij jou past! Wij presenteren een actueel en betrouwbaar aanbod van Renault bedrijfswagens occasions en nieuwe. Het vergelijken gaat gemakkelijk door onze zoekmachine. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op Master, Trafic of Kangoo. Vergelijk en zoek hieronder de beste Renault bedrijfsauto die bij u past!

Hieronder ziet u het aanbod Renault bedrijfswagens:

Renault Kangoo Express 1.5 dCi 75 Express Comfort S&S Airco, Navigatie, Cruise Control, PDC, Schuifdeur
Renault Kangoo Express 1.5 dCi 75 Express Comfort S&S Airco, Navigatie, Cruise Control, Schuifdeur
Renault Master L2H2 T33 dCi 135 | NIEUW | MEER DAN 11.000,- VOORDEEL
Renault Master T28 2.5 dCi L1 H1 / 76.521 KM N.A.P. / Airbag / 6 Bak / 2007 / 4X Nieuwe Banden /
Renault Trafic 2.0 dCi T29 L2H1 Générique / 2011 / 197.837 N.A.P. / 1ste Eigenaar / 6 Bak / Sport /
Renault Master 2012 2-paards paardenvrachtwagen MARGE
Renault Kangoo Express 1.5 dCi 110 Express Maxi Comfort 110 PK Servicewagen / Würth Inrichting / Airco / Cruise Control / PDC
Renault Trafic 2.0 dCi L1H1 BPM-vrij Airco, Cruise, Inrichting, 3-zits
Renault Trafic 1.6 dCi L2H1 Tech Camera, USB, Airco, Cruise, MF-stuur
Renault Master 2.3 DCI 125 L extra lang, extra ho
Renault Master 2.3 DCI 125 L extra lang, extra ho
Renault Master 2.3dCi 136Pk L3H2 Cruise/Camera
Renault Kangoo Express 1.5 dCi 75 Express Airco/Cruise/PDC/Sidebars
Renault Master T28 2.2dCi Koelwagen cooling kuhler frigo
Renault Kangoo Express 1.5 dCi 75 Express APK tot 11-4-2020
Renault Master 2.3dCi 126PK L3H2 Airco / Cruise
Renault Master T35 2.3 dCi 150pk Automaat Bakwagen met laadklep 10-2015
Renault Trafic 1.6 dCi 120pk L2H1 2x schuifdeur/Airco/Navi 06-2015
Renault Kangoo Express 1.5 dCi 90pk Maxi Comfort Airco/Navi 03-2016
Renault Master T35 2.3 dCi 125pk L4 DL Kipper Trekgewicht 3.000kg. 07-2012
Back to Top
THE END...

Bedrijfswagen occasions van Renault

De advertenties van Renault op zoekjebedrijfswagen.nl worden enkel en alleen geplaatst door erkende dealers. Hierdoor wordt de kwaliteit van de aflevering en verkoop van de bestelbus te allen tijde gewaarborgd. De bedrijfswagens van Renault zijn erg populair. Het occasionaanbod van Renault is groot. Het gewenste model in de gewenste kleur is zo gevonden. Populaire modellen zijn de Renault Master, Traffic en de Kangoo. Ieder model is weer onder te verdelen in verschillende types zoals bijvoorbeeld de Renault Master L2H2. L2H2 staat voor ‘Lengte 2 Hoogte 2’. Een bestelauto kopen via zoekjebedrijfswagen.nl is zo gepiept. Door de makkelijke zoekmachine heb je de gewenste bedrijfswagen occasion zo gevonden. De overzichtelijke opmaak van de advertenties maakt het zeer eenvoudig het gehele aanbod bedrijfswagen te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om via de financial lease calculator u maandelijkse bedrag te berekenen als u ervoor kiest om een bestelbus te leasen.

Ruime keuze Renault bedrijfswagens

De bedrijfswagens van Renault zijn onder te verdelen in 3 verschillende modellen. De Renault Kangoo is een kleine bestelauto. Dit model bedrijfswagen werd in 1997 geïntroduceerd als bestelauto. De Renault Traffic zit tussen de Renault Kangoo en de Renault Master in. Dit model is in 2001 in samenwerking met Opel ontwikkeld. Het uiterlijk van de bedrijfswagen laat dit ook zien. De Traffic is leverbaar met dieselmotoren die in vermogens varieren tussen de 90 en 140 pk. Het grootste model bedrijfswagen van Renault is de Master. Dit model is net zoals de Traffic in samenwerking met Opel ontwikkeld. De Master is verkrijgbaar in drie hoogtes en vier lengtes en is zowel als bestelwagen, platformcabine en personenbus te bestellen.

Nieuwe of tweedehands bedrijfswagens van Renault

De keuze voor een tweedehands of nieuwe bedrijfswagen wordt gemaakt op basis van prijs, gebruik en leeftijd. Als bedrijfswagen voor bijvoorbeeld een schilder- of bouwbedrijf is een bedrijfswagen occasion van Renault een goede keuze. Doordat dealers vaak beschikken over onderhoud en kilometerstand historie weet men direct wat er aan een bestelwagen gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. De meeste bedrijfswagens bezitten over een N.A.P. dit staat voor Nationale Auto Pas. Bij bedrijfswagens voorzien van een N.A.P weet je zeker dat de kilometerstand klopt. Een nieuwe Renault bedrijfswagen brengt ook veel voordelen met zich mee. Bij de aanschaf van een nieuwe bestelauto zit fabrieksgarantie en heeft u het voordeel van een zeer lage afschrijving. Het is belangrijk om te kijken wat voor u het beste is. Wilt u een bestelauto kopen van Renault, zoek deze dan via zoekjebedrijfswagen.nl.

Vergelijkbare merken bedrijfswagens

Op Zoekjebedrijfswagen.nl wordt een compleet overzicht van bedrijfswagens aangeboden. Alle gewenste merken en modellen zijn in een paar klikken te vinden. Vergelijkbare merken van Renault zijn Ford, Mercedes, Volkswagen, Peugeot en Citroen.