Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagen kopen Bedrijfswagen leasen Getest Nieuws Dealers Over ons Contact Nu adverteren

3 Juni 2011. Buslading aan voordeel: Transporter EDITION. Zoekjebedrijfswagen nieuws!


Een tijdelijk aanbod dat niemand aan zich voorbij kan laten gaan, dat is de Volkswagen Transporter Edition. De Edition-uitvoering van de Transporter biedt een buslading aan aantrekkelijke extra’s tegen een zeer scherpe meerprijs: 1.795 euro. Het pakket dat het comfort, de veiligheid en de uitstraling verhoogt, vertegenwoordigt eigenlijk een waarde van 6.025 euro. Het klantvoordeel bedraagt dus maar liefst 4.230 euro.

De basis van de Edition-uitvoering wordt gevormd door de toch al complete standaarduitrusting van de Transporter. De Edition voegt hier de volgende luxe en comfortverhogende extra’s aan toe: Climatic-airconditioning, elektrisch pakket, licht- en zichtpakket, cruisecontrol, comfortstoelen met armleuningen, parkeerhulp achter, mistlampen met bochtverlichting en lichtmetalen velgen.

 

Multivan-uitstraling

Een veiligheidverhogend licht- en zichtpakket (coming/leaving home-functie, ruitenwisser met interval, automatisch inschakelende verlichting bij duisternis, regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel), de Multivan-look die terugkomt in de koplampen, de grill, de bumpers in carrosseriekleur en de donkere achterlichtunits behoren eveneens tot het uitgebreide pakket extra’s op de Edition. Normaal kost dit totale pakket 6.025 euro. Op de Edition-uitvoering worden deze extra’s echter aangeboden voor 1.795 euro. Het klantvoordeel bedraagt daardoor wel 4.230 euro.

 

Lichtmetalen velgen

 Afhankelijk van de motorisering kan voor lichtmetalen velgen worden gekozen in de maten 16 inch (Cartagena), 17 inch (Thunder) en 18 inch (Canberra).

 

Deze tijdelijk verkrijgbare Transporter Edition is per direct te bestellen bij de Volkswagen bdrijfswagendealer.

Bron: www.vwbedrijfswagens.nl