Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagen kopen Bedrijfswagen leasen Getest Nieuws Dealers Over ons Contact Nu adverteren

De onthulling van de Renault Trafic. 20 Maart 2014


Renault bedrijfswagen nieuws

In 1980 werd de Renault Trafic gelanceerd als opvolger van de beroemde Renault Estafette. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 1,6 miljoen bedrijfswagens van verkocht. De nieuwe Trafic zal dit jaar in een vijftigtal landen op de markt worden gebracht.

De buitenkant van de Trafic is compleet vernieuwd. De voorkant heeft de duidelijke, nieuwe merkidentiteit van Renault designer Laurens van den Acker gekregen, met het vergrote en verticaal geplaatste logo en heeft een krachtige, dynamische uitstraling met langgerekte, expressieve koplampen. De voorruit is schuiner geplaatst waardoor deze een duidelijke scheiding vormt tussen bestuurdersruimte en motorkap. De auto oogt sportiever door de scherpere lijnen. Bij de nieuwe Trafic heeft Renault al zijn bedrijfswagenervaring ingezet om een echte 'Van à vivre' aan te bieden. Deze nieuwe bedrijfswagen is dan ook modern en comfortabel en voldoet aan de behoefte van de zakelijke gebruiker zodat deze het maximale uit het professionele gebruik van de wagen kan halen.

Uitvoeringen

De nieuwe Renault Trafic wordt maatwerk dankzij de grote diversiteit van het gamma. Hij is leverbaar in bijna 70 versies, 2 hoogtes, 2 lengtes, maar ook als gesloten bestel, dubbele cabine, platform cabine en als personenvervoervariant. Bovendien zijn er zeer veel ombouwmogelijkheden voor de nieuwe Trafic, die door onze erkende partner-carrosseriebedrijven worden verzorgd.

Motor keuze

De motor is gebaseerd op de nieuwste 1.6 dCi die door Renault is ontwikkeld en beschikt over de beste technologie om zuiniger te rijden zonder dat dit ten koste gaat van het rijcomfort. De 1.6 dCi motor is verkrijgbaar in 2 varianten: een enkele turbo met variabele geometrie die voor een besparing van meer dan 1 liter/100 km zorgt en een twin turbo die zelfs onder de grens van 6 l/100 km* duikt zegt Renault. Deze motoren bieden een pittig acceleratievermogen en meer koppel in de lage toerentalgebieden om vlot weg te kunnen rijden, zelfs als de auto beladen is. Onthulling van de nieuw Renault Trafic. Voor al uw Renault bedrijfswagen nieuws! We zullen hem hopelijk snel zelf kunnen testen!