Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagen kopen Bedrijfswagen leasen Getest Nieuws Dealers Over ons Contact Nu adverteren

5 september 2011. De vriendenprijs weken van volkswagen weer van start


De Vriendenprijs Weken van Volkswagen Bedrijfswagens zijn weer van start gegaan. Van 2 september tot en met 5 november gelden er speciale aanbiedingen voor de Caddy, de Transporter en de Crafter. Het klantvoordeel kan daarbij oplopen tot wel 5.425 euro. Net als vorig jaar trekt ook de Volkswagen hotdogbus weer door het land. Deze maakt evenals de nieuwe barista-bus met de heerlijkste koffie zijn opwachting bij verschillende Volkswagen-dealers. Actuele informatie over de aanbiedingen en de plaatsen waar de hotdog- en barista-bus opduiken, is te vinden op www.vriendenprijsweken.nl.

[img=1]
De Vriendenprijs Weken van Volkswagen Bedrijfswagens staan voor maximaal ondernemersvoordeel. Voor elk bedrijfswagenmodel zijn er speciale aanbiedingen. Zo is de Caddy in de actieperiode leverbaar met het Premium Pakket dat voor slechts 300 euro (excl. BTW) onder meer airconditioning, elektrische bediening van ramen en spiegels en cruise control biedt. Speciaal voor de Transporter is er het Edition Pakket met onder andere lichtmetalen velgen, airconditioning, parkeerhulp en comfortstoelen. De meerprijs bedraagt slechts 600 euro. Daarmee komt het klant-/ondernemersvoordeel op 5.425 euro. De nieuwe Crafter is er voor een meerprijs van 100 euro met het Chauffeurspakket (cruise control, meervoudig verstelbare bestuurdersstoel en elektrisch verstelbare/verwarmde buitenspiegels). Naast scherpe pakketprijzen zijn er ook scherpe financial lease-aanbiedingen en andere voordelen die ondernemen makkelijker én comfortabeler maken. Het complete overzicht is te vinden in het Vriendenprijs Weken-pocketboekje (verkrijgbaar bij Volkswagen dealers) en op www.vriendenprijsweken.nl .


Hotdogs en goede koffie

Tijdens de Vriendenprijs Weken duikt de inmiddels befaamde Volkswagen hotdogbus bij verschillende Volkswagen bedrijfswagendealers op. Hier zijn gratis originele hotdogs verkrijgbaar. Nieuw is de barista-bus, waar overheerlijke koffie wordt gereserveerd. Uiteraard is in beide bussen ook meer informatie over de Volkswagen Vriendenprijs Weken beschikbaar.

Bron: VWbedrijfswagens.nl