Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagen kopen Bedrijfswagen leasen Getest Nieuws Dealers Over ons Contact Nu adverteren

14 Mei 2011. Verlengde wielbasis voor Volkswagen Amarok Dubbele cabine. Bedrijfswagen nieuws!


De vierdeurs Volkswagen Amarok Pick-Up is vanaf september ook leverbaar met verlengde wielbasis en een extra ruime laadbak. Door deze opzet biedt de Amarok met grijs kenteken plaats aan maximaal vijf personen. In deze nieuwe uitvoering is de Amarok leverbaar vanaf 26.300 euro exclusief BTW en BPM.

De verlengde wielbasis van de vierdeurs Amarok Dubbele Cabine komt volledig ten goede aan de ruimte van de laadbak. De lengte van de laadbak is ten opzichte van de reguliere versie met 31 cm toegenomen tot 1,865 meter. Door deze extra lengte is het ruimteaanbod en het gebruiksgemak van de versie met verlengde wielbasis nog groter.

[img=1]

Plaats voor vijf

In tegenstelling tot de Amarok  Plus Cabine met standaard wielbasis en grijs kenteken, biedt de nieuwe uitvoering met verlengde wielbasis plaats aan vijf inzittenden. Dat maakt de auto zeer geschikt voor bijvoorbeeld ZZP-ers die zakelijk en privĂ© graag combineren. Het interieur van de Amarok Dubbele Cabine is ruim en comfortabel en kenmerkt zich bovendien door een complete standaarduitrusting.

 [img=2]

Technisch identiek

In technisch opzicht is de Amarok Dubbele Cabine met verlengde wielbasis identiek aan de overige modellen. Dat betekent ook dat hij leverbaar is met keus uit twee 2,0-liter TDI-motoren (90 kW of 120 kW) en dat de klant kan kiezen tussen voorwielaandrijving, 4MOTION permanente vierwielaandrijving of 4MOTION inschakelbare vierwielaandrijving. Ook deze nieuwe uitvoering van de Amarok is er als Easyline, Trendline en Highline. Een speciaal accessoireprogramma is op dit moment in ontwikkeling.

[img=3]

De levering van de Amarok Dubbele Cabine met verlengde wielbasis start in september.

Bron: www.vwbedrijfswagens.nl