Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagen kopen Bedrijfswagen leasen Getest Nieuws Dealers Over ons Contact Nu adverteren

Nissan introduceert vijf jaar garantie voor elektrische e-NV200


• Voortaan vijf jaar/100.000 kilometer garantie voor Nissan e-NV200 Van en e-NV200 met vijf of zeven zitplaatsen
• Alle lichte bedrijfswagens (LCV) van Nissan nu met vijf jaar garantie*
• Verlengde garantietermijn volgt na overwinning in ‘German Commercial Vehicle Awards’ 2016

Amsterdam, 21 september 2016 – Nissan introduceert een garantietermijn van vijf jaar/100.000 kilometer voor de volledig elektrische e-NV200 in Europa. Dat maakt Nissan bekend tijdens de Hannover Motor Show in Duitsland. De garantie geldt voor het complete voertuig inclusief aandrijflijn en is van toepassing op alle Nissans e-NV200 die vanaf 1 oktober 2016 in Europa verkocht worden.

Nissan is met een garantietermijn van vijf jaar** toonaangevend in het segment van elektrische bedrijfswagens en MPV’s. Nissan demonstreert hiermee het volste vertrouwen te hebben in de emissievrije aandrijftechniek. De garantie is van toepassing op mechanische en elektrische voertuigcomponenten, de accucapaciteit en roest (tot 12 jaar), maar biedt ook pechhulp. Kopers van een Nissan e-NV200 profiteren ook van drie jaar garantie op de carrosseriedelen en lak.

De aankondiging van de langere garantieperiode volgt na de overwinning van de Nissan e-NV200 in de German Commercial Vehicle Awards 2016, in de speciale categorie Electrically Driven Urban Delivery Vehicle. De onderscheiding vormt een belangrijke kwaliteitserkenning van de Nissan e-NV200.

‘Bij Nissan zijn klantwensen een van de invloedrijkste factoren bij de ontwikkeling van onze producten’, zegt Gareth Dunsmore, Director of Electric Vehicles bij Nissan Europe. ‘De e-NV200 biedt de perfecte oplossing voor automobilisten die veel ruimte willen combineren met de voordelen van de populaire Nissan LEAF.’

Dunsmore: ‘De e-NV200 is betaalbaar en praktisch en doet geen concessies op het gebied van kwaliteit. Om dit kracht bij te zetten, bieden we nu vijf jaar of 100.000 kilometer garantie op dit voertuig. We willen onze klanten duidelijk maken dat de Nissan e-NV200 een uiterst betrouwbaar en veelzijdig voertuig is. Met deze garantieperiode hopen we klanten nog meer te overtuigen als zij een nieuwe bedrijfswagen willen aanschaffen.’

De Nissan e-NV200 is het ideale elektrische voertuig voor gezinnen en bedrijven. Het model combineert het beste van de Nissan NV200 met de beproefde aandrijflijn van Nissan’s bestverkopende EV-model: de Nissan LEAF. De e-NV200 is leverbaar als Van, maar ook met vijf of zeven zitplaatsen. De actieradius bedraagt 170 kilometer op een enkele acculading (NEDC)***.

De e-NV200 is inzetbaar voor diverse doeleinden, zowel voor transport- als taxibedrijven. De lage gebruikskosten – gemiddeld drie euro per acculading – maken de e-NV200 voordeliger in gebruik dan een vergelijkbare auto met conventionele aandrijflijn. De toonaangevende bagageruimte, het royale interieur en emissievrije aandrijflijn helpen bedrijven de impact op het milieu op duurzame wijze te reduceren. De Nissan e-NV200 met vijf of zeven zitplaatsen is leverbaar als Combi en als Evalia voor personenvervoer.

De Nissan e-NV200 maakt onderdeel uit van Nissan’s prijswinnende LCV-gamma, waaronder ook de NV200, NV400, NT400 Cabstar, NT500 vrachtauto’s en de populaire Navara valt: een pick-up met tachtig jaar geschiedenis. De verkoop van de e-NV200 nam tussen 2014 en 2015 met 84 procent toe. De verkoop in 2016 ligt op koers om deze groeitrend voort te zetten.