Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagens Leasen Dealers Over ons Nu adverteren

MAN TGE: een premium bestelwagen waarop je kunt rekenen


Premium bestelwagen met lage TCO

MAN TGE is een premium bestelauto in termen van kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie, veiligheid én design. Boordevol innovaties, een rijk uitrustingsniveau en een opzienbarend laag TCO. Geschikt voor alle dagelijkse inzet. Bovendien kunt u rekenen op een professionele dealerorganisatie. Oftewel, excellente service o.b.v. een truckmentaliteit die zich de afgelopen tientallen jaren ruimschoots heeft bewezen.

Veelzijdig en baanbrekend innovatief

De MAN TGE is ontworpen vóór en dóór ondernemers. Verkrijgbaar in vele varianten en gekenmerkt door vele innovaties. Uiteraard zonder concessies te doen aan extreme kwaliteitseisen. Op de MAN TGE kun je rekenen.

- Leverbaar met zowel vier-, vóór- en achterwielaandrijving
- Comfortabele en efficiënte volautomatische transmissie beschikbaar. Te combineren met zowel vier-, vóór- en achterwielaandrijving
- Leverbaar als gesloten bestelwagen (evt. met dubbelcabine), chassis cabine met (open) laadbak, chassis dubbele cabine en kombi
- Scala aan innovatieve veiligheidssystemen – velen hiervan zijn primeurs
- Motorvermogens van 75kw (100pk), 103kw (140pk) en 130kw (174pk)
- Innovatieve entertainmentsystemen
- Uitermate comfortabele stoelen
- Recordhoeveelheid opbergruimte
= Indrukwekkend hoog laadvolume en efficiënte laadruimte(toegang)

Excellente service

De MAN organisatie laat u nooit in de steek. U bent gegarandeerd van hetzelfde serviceniveau als bij onze trucks: een snelle en efficiënte aanpak van zowel onderhouds- als reparatiewerkzaamheden. Op MAN kun je rekenen, altijd en overal.

-Quick response time
-Lage downtime tijden
-Veel kennis en ervaring met om/opbouwers
-Landelijke dekking servicepunten
-MAN hulpdienst Mobile24: dag en nacht, zeven dagen per week. In heel Europa.

De MAN TGE is door Volkswagen ontwikkeld en wordt samen met het zustermodel Volkswagen Crafter in het Poolse Wrzesnia gebouwd. De nieuwe MAN TGE wordt tijdens de IAA in Hannover in september 2016 geïntroduceerd en is vanaf medio 2017 verkrijgbaar.