Zoek Je Bedrijfswagen Logo

Home Nieuwe bedrijfswagens Vrachtwagen kopen Bedrijfswagen leasen Getest Nieuws Dealers Over ons Contact Nu adverteren

Volkswagen bedrijfswagens houdt het zakelijk! 22 Januari 2013.


Leusden, 22 januari 2013. Zakelijk denken én handelen is zeker in 2013 dé cruciale succesfactor. En daarom houdt Volkswagen Bedrijfswagens het graag zakelijk. Onder meer met acties waar ondernemers echt wat aan hebben. Zo is de efficiënte én sportieve DSG, dé automaat van Volkswagen, er nu voor slechts 995 euro op de Caddy en de Transporter.


Volkswagen Bedrijfswagens heeft meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van bedrijfswagens en weet wat de ondernemer verwacht als het om de aanschaf van een bedrijfswagen gaat. Ook in zakelijk uitdagende tijden als deze. Een aanbod dat hem iets oplevert, ook in de portemonnee, is belangrijker dan ooit. Daarom kan de ondernemer nu bij de Volkswagen bedrijfswagendealer terecht voor aantrekkelijke deals, zonder toeters en bellen. Voor zowel de Caddy als de Transporter wordt de efficiënte DSG tijdelijk aangeboden voor slechts 995 euro. Voor de Transporter bedraagt de reguliere meerprijs 2.000 euro. Het ondernemersvoordeel komt uit op 1.005 euro. Bij de Caddy bedraagt de DSG-meerpijs normaal 1.775 euro. Hier bedraagt het klantvoordeel 780 euro.

DSG: het beste van twee werelden
DSGbiedt het beste van twee werelden: het gemak van een automaat en de sportiviteit van een handgeschakelde versnellingsbak. Sterker nog: dankzij de dubbele koppeling schakelt de DSG sneller dan een handbak. Bovendien wordt de aandrijfkracht daarbij niet onderbroken. Dat komt zowel de prestaties als het verbruik ten goede. Niet verwonderlijk dus dat inmiddels één op de drie Transporters wordt besteld met deze innovatieve transmissie.

Vanaf 69 euro per week
Nog meer ondernemersvoordeel: voor zowel de Caddy als de Transporter gelden tijdelijk zeer scherpeFull Operational Leasetarieven, dus inclusief reparatie, onderhoud en banden, all risk verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. De Caddy is daarmee al te rijden vanaf 69 euro per week en de Transporter vanaf 89 euro per week. Deze prijzen zijn exclusief btw en gelden bij een looptijd van 72 maanden en 20.000 km per jaar.